Mindset

Prosperity | Wat is welvaart en waar is het te vinden

Voorspoed - wat is het en waar vind je het.

Met mijn blogposts op Lady Prosperity praat ik graag over de inhoud van mijn quote:

“Laten we voorspoed in het leven hebben”

“Let’s have Prosperity in Life”

Lady Prosperity

Dit kan in veel onderwerpen zijn. Daarom schreef ik de Prosperity-serie. Waar ik het zal hebben over verschillende onderwerpen van voorspoed.

Voor mij ligt voorspoed in het algehele welzijn. Daarin zul je mijn geestelijk leven voorbij zien komen. Maar daar zal ik in een andere blogpost meer over schrijven: “Laten we voorspoed hebben met God”.

Je ziet me praten over voorspoed. Maar meestal als mensen het over voorspoed hebben, denkt men aan geld. Voor mij is dit slechts een klein deel van wat voorspoed voor mij betekent. Een aantal synoniemen voor voorspoed is bloei, fortuin, geluk, heil, meeval, prosperiteit, succes, welbevinden, welstand, welvaart, welvaren, welvarendheid, welzijn, zegen, zegening. Dus als ik het over een van deze woorden heb, praten we nog steeds over het engelse woord “Prosperity”.

De definitie van welvaart

Als je op internet zoekt naar de definitie van welvaart. Zul je iets vinden als:

Voorspoed

de staat van welvarend zijn – succesvol

De staat van welvarend en/of succesvol zijn gaat echter niet altijd over geld. Sommige mensen kunnen zich welvarend voelen in het rijk zijn aan geld. Terwijl andere mensen zich welvarend voelen met een goede gezondheid, grote angsten en obstakels overwinnen of goede relaties hebben. Dus dat vertelt me dat de definitie van welvaart kan variëren voor mensen. Het is een persoonlijk gevoel voor je eigen staat van zijn.

Waar vind je voorspoed

Ik geloof dat het te maken heeft met de verlangens van het hart. Aan die dingen die je het meest waardeert in het leven. Die kernwaarden waar je je huidige leven op afweegt. En wanneer je leven aan die kernwaarden voldoet, zul je waarschijnlijk dat gevoel hebben een welvarend leven te leiden.

Dus de plaats waar welvaart in de eerste plaats te vinden is, is in het hart . En het hart is een heel mooie plek in het lichaam. Een belangrijk essentieel onderdeel. Maar het hart is ook waar je pijnen, angsten of trauma’s kunt hebben. En wanneer het hart in een gebroken toestand verkeert. Kan het van invloed zijn op de manier waarop je het leven als welvarend ziet en ervaart.

Als we op zoek zijn naar welvaart in het leven. We kijken naar die kernwaarden. Sommige mensen voelen zich welvarend in het hebben van veel geld. Ze hechten veel waarde aan geld. Maar die kernwaarde vind je ergens anders. Misschien hebben ze allerlei dromen en visioenen die ze willen bereiken. En er is geld nodig om het te laten gebeuren. Of misschien willen ze al dat geld delen met hun geliefden. Of om samen nieuwe herinneringen te maken door leuke dingen te doen. De reden waarom we bepaalde dingen in het leven willen is erg belangrijk voor de zoektocht naar welvaart.

Lady Prosperity

Dus mijn reis om Lady Prosperity te zijn is iets dat ik graag met jullie wil delen. Al die stappen die me helpen om een stapje welvarender in het leven te komen. En ik zeg niet dat ik me op elk gebied van mijn leven al welvarend voel. Ik geloof dat het een levenslange reis is die we maken. En het is een reis om die kernwaarden te definiëren. En eerlijk te kijken naar wat er in het hart zit. Ik geloof dat de reis is om de Lady Prosperity in jezelf te vinden. Je ware authentieke zelf.

Wie is zij:

Lady Prosperity | Ze heeft een visie en streeft ernaar haar doelen en dromen te bereiken. In haar persoonlijke reis ontdekt ze haar passies en al het potentieel dat in haar zit. En daarmee is ze in staat om haar bergen te beklimmen. Ze is zich bewust van haar uiterlijk. Innerlijke schoonheid is wat haar licht doet schijnen. Ze concurreert niet. Ze weet dat wat voor haar is, ook voor haar is. En zal in staat zijn om de vrouwen om haar heen te inspireren en aan te moedigen om hun eigen innerlijke schoonheid en talenten te ontdekken. Ze laat zich niet tegenhouden door de negativiteit van obstakels, maar gaat ze met lef en kracht tegemoet. Ze ziet kansen om te groeien in elke situatie, goed en/of slecht. Ze heeft geen angst, want dapperheid is haar deel.

Laten we samen die Welvaartsreis maken…

Ik geloof dat het vinden van je welvaart in het leven een levensreis is. Soms hobbelig. Soms met hoge hoogte- en dieptepunten. Maar wat er ook gebeurt.. we leven en we leren.

“Let’s have Prosperity in Life”

Lady Prosperity

3 thoughts on “Prosperity | Wat is welvaart en waar is het te vinden

  1. Its fantastic as your other articles : D, regards for posting. “It takes less time to do things right than to explain why you did it wrong.” by Henry Wadsworth Longfellow.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *